Constănțeni reținuți de poliție pentru că au spart 22 de bancomate

474
1
Constănțeni reținuți de poliție pentru că au spart 22 de bancomate - tabancomat-1355527877.jpg
Doi tineri constănțeni sunt suspectați pentru săvârșirea mai multor furturi și tentative de furt de bani din bancomate. În urma perchezițiilor efectu-ate la locuințele acestora, polițiștii au descoperit in-strumente electronice de plată contrafăcute, precum și o armă nesupusă autorizării ori notificării. 

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor SIAS Constanța au efectuat trei percheziții la locuințele unor persoane suspectate de furt și tentative de furt de bani din bancomatele mai multor agenții bancare din municipiul Constanța. 

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au ridicat probe, mai multe carduri contrafăcute, fiind identificați doi bărbați, respectiv I.S., de 33 de ani și A.B., de 26 de ani. 

"Totodată, la reședința lui I.S., polițiștii au găsit o armă air-soft, cu acționare electrică, nesupusă autorizării ori no-tificării, iar la domiciliul lui A.B., au fost identificate și ridicate instrumente electronice de plată contrafăcute", a declarat comisarul șef Dănuț Pisică, adjunctul șefului Poliției Municipiului Constanța. 

Din primele cercetări, polițiștii au probat săvârșirea a 10 tentative de furt și furturi de bani din ATM-uri, existând indicii și cu privire la săvârșirea altor 12 astfel de fapte, față de care cercetările vor fi extinse. 

"Cei doi furau prin metoda numită cash trapping. Practic, aceștia filau zona, se apropiau de bancomat și băgau un card. Cardul putea fi ori al unei cunoștințe sau al unei alte persoane. Așadar, în momentul în care introduceau cardul și se deschidea fenta, o blocau cu dispozitivul metalic pe care îl foloseau. Își continuau operațiunea, scoțând suma minimă de bani, după care scoteau cardul. Apoi, cei doi făceau o a doua ope-rațiune, cu dispozitivul metalic înăuntrul bancomatului", ex-plică comisarul șef.

Prejudiciul, în valoare de peste 10.000 de lei, nu a fost recuperat deocamdată de polițiști. Cei doi au susținut că au cheltuit banii în interes personal. 

Bărbații vor fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Autoritatea Navală Română se mută la București
16 decembrie 2012
IMPERIUL CORUPTIEI SE DESTRAMA

Junior Member Join Date Sep 2009 Posts 4 Re: Autoritatea Navală Română se mută la București Cotidianu "Cuget Liber"..o lasa mai "moale" cu mutarea ANR-lui la Bucuresti...si o arunca pe " birocratie"...si culmea culmilor, mutarea se face la cererea marinarilor,asa cel putin rezulta din declaratia lui Eugen Olteanu , directorul general in-terimar al ANR, un " neica nimeni" aflat vremelnic in aceasta "pozitie" cu ajutorul lui Valentin Preda , Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor, culmea fost bagator de seama la ANR (acreditari agentii de crewing) pina a fost "descoperit" cit de "inteligent si destept este" si trimis de PSD la Bucuresti sa "renoveze" marinaria pe malul Dimbovitei...pacat ,mare pacat ca toti veneticii au ajuns sa hotarasca lucruri atit de importante in legatura cu meseria de Navigator..COPYRIGHT.MARINARII.RO

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Au furat din 22 de bancomate
Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Bun în valoare de 20.000 de lei, furat
Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : "Glasul" roților de tren
Pagina a fost generata in 0.5039 secunde