Constănțenii, chestionați online cu privire la activitatea Poliției Locale

417
4
Constănțenii, chestionați online cu privire la activitatea Poliției Locale - politialocala2-1521988958.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța organizează, în perioada 23 martie - 15 aprilie 2018, consultarea cetățenilor cu privire la activitatea Poliției Locale prin completarea unui chestionar online. 


Chestionarul conține opt întrebări care vizează modul de apărare a drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor în următoarele domenii: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, protecția mediului, activitatea comercială, disciplina în construcții și afișajul stradal. 


"Precizăm că nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile centralizate vor fi confidențiale și vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării. Răspunsurile vor sprijini în mod esențial luarea unor decizii de eficientizare a activităților desfășurate pe plan local referitoare la nevoile cetățenilor conform atribuțiilor conferite de lege", asigură reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Adi
26 martie 2018
La muncă nu la întins mâna

Trebuie desființată această instituție a primarului !!!

Dancu
26 martie 2018
Oare de ce...?!?

Se face acest sondaj ca sa primeasca bani o firma de casa , cand era mult mai simplu sa vada comentariile din ziarele locale despre analfabetii din aceasta institutie imbracati la fel ca politistii...

Mult mai grav
26 martie 2018
Fenomenul Fagadau-marca inregistrata

In plin scandal al furtului datelor personale generat de "fenomenul" Facebook,primarul Fagadau pare ca traieste in alta lume.Nici nu-i pasa de regimul datelor personale.Acest NEMERNIC de primar indrazneste sa-si faca campanie electorala folosid datele noastre personale din evidenta SPIT-ului.Am mai atras atentia si cu alta ocazie.Spuneti-i acestui primar arogant ,va rog, ca datele mele personale de la SPIT raman la SPIT si le-am comunicat numai pentru relatia mea cu SPIT Constanta.Spuneti-i,va rog, ca Primaria nu este SPIT si cu atat mai mult SPIT nu este Fgadau.Adresele noastre de mail sunt folosite de Primarie si apoi de Fagadau pentru diverse comunicari sau pentru propaganda PSD-ista.Primesc informari de la Primarie de genul "ORASE PENTRU OAMENI-Constanta continua parteneriatul cu Banca Mondiala".NU AM NEVOIE de aceasta informare.NU AM CERUT SA MA INFORMEZE nimeni despre relatia Primariei cu Banca Mondiala.Cer in schimb sa-mi explice ,acest nenorocit de primar ,de ce desfiinteaza spatiile verzi ale orasului.Ha sictir Fagadaule ! Asta,doar pentru inceput.

Stefan
26 martie 2018
Politia locala

Nu doresc desfiintarea ei,ar fi necesara daca i s-ar schimba atributiunile in patrulare pe timpul noptii,legitimarea si luarea in evidenta a persoanelor suspecte ,totul pentru linistea si securitatea cetateanului.Pentru circulatia rutiera avem Politia rutiera ,incadrata cu profesionisti.Politia Locala nu a invatat decat intocmirea PV de amenzi.O selectie mai riguroasa in angajarea agentilor;sunt unii daca nu ar avea sepcile pe cap te-ai ascunde de ei ,confundandu-i cu raufacatorii.Nu este nevoie ca politistii locali sa aiba venituri de 4-6000 lei pe luna din bugetul local ,bani ptr. care contribuabilul doreste sa fie cheltuit cu folos si in interesul comunitatii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8828 secunde