Consulul Azerbaidjanului și soția sa însărcinată, răsturnați cu mașina în șanț, în Vaslui

241
Consulul Azerbaidjanului și soția sa însărcinată, răsturnați cu mașina în șanț, în Vaslui - ll-1488041009.jpg

Articole recomandate

Un diplomat a fost implicat într-un accident rutier în județul Vaslui. Este vorba despre consulul Azerbaidjanului, care împreună cu soția sa însărcinată, s-au răsturnat cu autoturismul într-un șanț.


Consulul Azerbaidjanului a fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe raza comunei Muntenii de Jos. Mașina în care se afla demnitarul a ajuns într-un șant, după o manevră bruscă făcută de acesta, potrivit vremeanoua.ro. Demnitarul era însoțit de soția însărcinată. Se pare că vrând să facă o depășire cam forțată, i-a apărut în față un Matiz, condus de o femeie, care semnalizase regulamentar, pentru părăsirea drumului principal. Șoferița Matizului dorea să ajungă pe un drum lateral la stânga. Ca să evite impactul, consulul a tras brusc de volan și a ajuns în șanț.

După incident, atât consulul, cât și soția au scăpat nevătămați, ambii ieșind singuri din mașină. Doar soția a fost transportată la Spital, pentru a fi evaluată, starea sa dovedindu-se bună și în afara oricărui pericol. De asemenea, la Spital a ajuns și șoferița Matizului, care, în urma impactului, a făcut un atac de panică. Și starea sa este una bună, au spus medicii, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1036 secunde