Consumatori de etnobotanice, prinși în fapt de jandarmii constănțeni

88
Consumatori de etnobotanice, prinși în fapt de jandarmii constănțeni - consumatorietno-1393503694.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice pe strada George Enescu a observat ieri, în jurul orei 11.00, o persoană care-și confecționa o țigară și care a început să se agite la vederea militarilor. A aruncat țigara și a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. Asupra tânărului de 28 ani, din Constanța, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină patru plicuri care conțineau o substanță de culoare verde.


Trei ore mai târziu, pe strada Caraiman, jandarmii au reîntâlnit o mai veche cunoștință, un alt tânăr de 23 de ani care-și confecționa o țigară dintr-un plic care conținea aceeași substanță.


Cei doi le-au spus jandarmilor că își consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. Acestora le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri și  țigările descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanța, în vederea continuării cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Prinși de jandarmi cu etnobotanice
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu etnobotanicele pe stradă
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Dealer de etnobotanice, la doar 18 ani!
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde