CONTAINER încărcat cu accesorii de telefoane de aproape 7 milioane de lei, reținut în portul Constanța

128
CONTAINER încărcat cu accesorii de telefoane de aproape 7 milioane de lei, reținut în portul Constanța - xgardabunuri-1665137060.jfif

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 28.100 accesorii telefoane mobile, în valoare de aproximativ 6.800.000 lei, bunuri care aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

În data de 6 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. În fapt, în luna iunie o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China. În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 28.100 accesorii telefoane mobile (căști și încărcătoare), care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală titularului de marcă. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.800.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. Astfel, în urma rezultatului de la expertiză, polițiștii de frontieră s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8036 secunde