CAPTURĂ ÎN PORT. Container cu peste 4.500 de jocuri „cub rubik”, aduse din China, reținut de polițiști

216
CAPTURĂ ÎN PORT. Container cu peste 4.500 de jocuri „cub rubik”, aduse din China, reținut de polițiști - xcubrubik-1662108435.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au descoperit 4.500 de bucăți de jocuri educative, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 220.000 de lei.

Joi, 1 septembrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Republica Moldova.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 4.500 de bucăți de jocuri educative „cub rubik”, purtând însemne ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor respective. Bunurile, estimate la aproximativ 220.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4411 secunde