Tinerii cu droguri și bunuri contrafăcute, în atenția Grupării Mobile de Jandarmi

202
Tinerii cu droguri și bunuri contrafăcute, în atenția Grupării Mobile de Jandarmi - xjandarmi2-1652258661.jpg

Articole de la același autor

În perioada 4 – 10 mai, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost angrenați în 143 misiuni de menținere, asigurare a ordinii publice și colaborare/cooperare cu alte instituții, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Astfel, în data de 10 mai, în zona Far, a fost depistat un tânăr de 18 ani care avea asupra lui un plic transparent care conținea substanță vegetală de culoare verde – oliv, care a fost condus la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în data de 7 mai, în parcare Vivo Mall, au fost depistați doi tineri care ofereau spre vânzare, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 18 parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, iar în data de 8 mai, în oborul situat pe relația Constanța – Ovidiu, au fost depistați doi tineri care comercializau ochelari de soare inscripţionați cu mărci renumite. Celor patru persoane le-au fost întocmite acte pentru încălcarea prevederilor Legii 84/ 1998, privind mărcile și indicațiile geografice, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, peste 135 jandarmi au acționat împreună cu lucrătorii I.P.J. Constanța, pe raza municipiului Constanța, statiunea Mamaia, stațiunea Costinești și Vama Veche pentru menținerea ordinii și siguranței publice, iar peste 70 jandarmii au asigurat măsuri de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul și F.C. Voluntari.

Jandarmii grupării mobile au acționat și pe raza județului Ialomița, alături de lucrătorii I.P.J. Ialomița pentru menținerea ordinii publice, dar și alături de lucrători din cadrul Gărzii de Coastă pe raza localități Negru Vodă.

Menționăm că pe timpul activităților desfășurate, au fost constatate 6 fapte de natură penală și au fost aplicate 19 amenzi contravenționale (9 amenzi și 10 avertismente). Valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 2.800 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7252 secunde