Containerele cu deșeuri sosite în Portul Constanța au fost trimise înapoi, spre Anglia

805

Articole de la același autor

În continuarea cercetărilor efectuate în cazul celor 16 containere cu deșeuri descoperite în Portul Constanța Sud Agigea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în colaborare cu lucrători din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București și Garda Națională de Mediu, au efectuat controale în cele trei puncte de lucru de pe raza municipiului București și județului Ilfov ale societății comerciale în cauză, fiind astfel sistate operațiunile de comercializare a produselor second-hand.

Totodată, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost finalizată activitatea de încărcare, pe nava sub pavilion Olanda, a containerelor cu deșeuri, în vederea returnării acestora către expeditor. Acestea au părăsit teritoriul României în cursul zilei de 21 februarie.

Reamintim că joi, 20 februarie, în Portul Constanța Sud Agigea au fost depistate 16 containere încărcate cu deșeuri, care au fost descărcate de pe o navă sub pavilion Olanda, sosită din Marea Britanie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2762 secunde