Contraamiralul Aurel Popa a fost numit, sâmbătă, șef al Statului Major al Forțelor Navale

1801
Contraamiralul Aurel Popa a fost numit, sâmbătă, șef al Statului Major al Forțelor Navale - 2633cb9a51b5ec98f403ba5c97dc07c5.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, în Portul Miliar Constanța, a avut loc ceremonia de predare - primire a funcției de șef al Statului Major al Forțelor Navale, în prezența ministrului Apărării Naționale, Gabriel Oprea, și a șefului Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin.
Activitatea a debutat cu citirea Decretului prezidențial de avansare în gradul de viceamiral și de trecere în rezervă a contraamiralului Dorin Dănilă și a Ordinului ministrului Apărării Naționale de numire în funcția de șef al Statului Major al Forțelor Navale a contraamiralului Aurel Popa, fostul comandant al Flotei.
De asemenea, noul comandant a primit steagul de identificare și marca de comandament a șefului SMFN.
Ministrul Gabriel Oprea a ținut să mulțumească viceamiralului (r) Dorin Dănilă pentru activitatea și eforturile depuse în timpul mandatului său și l-a felicitat pentru succesele obținute de Forțele Navale. Totodată, ministrul Oprea i-a urat succes noului șef al SMFN, asigurându-l de tot sprijinul pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a misiunilor Forțelor Navale.
La ceremonie au mai participat reprezentanți ai Statului Major General, ai Ministerului Adminis-trației și Internelor, ai Bisericii Ortodoxe Române, ai administrației publice locale, precum și ofițeri și maiștri militari de marină activi și în rezervă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.504 secunde