Contrabandă cu țigări aduse din Turcia / GALERIE FOTO

547
1

Articole de la același autor

Peste 2.000 de pachete de țigări au fost găsite de polițiștii de frontieră în mai multe spații "secrete" dintr-un autocar care face, periodic, curse cu pasageri între Turcia și România. 
VEZI AICI VIDEO!

În baza unei informații primite, polițiștii de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța și cei de la Grupul de Nave Constanța au tras pe dreapta, pentru un control amănunțit, un autocar cu pasageri care tocmai se întorcea din Turcia, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

Informația primită s-a dovedit a fi bună, căci oamenii legii au găsit aproape 2.200 de pachete de țigări (44.000 de țigarete), netimbrate, ascunse în locuri special amenajate, sub scara de acces prin mijlocul autocarului, după un panou mochetat și după panourile rezervoarelor.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării țigaretele, evaluate la aproximativ 21.870 lei, iar autocarul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Solo
1 iulie 2013
La mai mare !

Scumpiti si mai mult tigarile,astfel incat sa creasca cererea pe piata neagra ! Interlopii zic multumesc pentru asta,chiar daca mai risca sa piarda cateva transporturi. Va mai aduceti aminte de prohibitia din Chicago ?! Niste idioti care au instituit asta,au trebuit sa renunte dupa ce au murit sute de oameni,dupa ce multe grupari mafiote au sufocat practic orasul ala.Chiar nu mai exista creier functional in zonele de decizie din tara asta ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3657 secunde