Contrabandiștii din zona Gării CFR, "vizitați" de jandarmii constănțeni

265
Contrabandiștii din zona Gării CFR,
Miercuri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, a surprins în Gara Constanța, o per-soană de 47 ani, din localitate, care încerca să comercializeze parfumuri contrafăcute. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulație, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Jandarmii au mai surprins în cadrul acțiunii, patru persoane cu vârste cu-prinse între 39 - 52 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, 77 pachete cu 1.540 țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Rothmans","Marble" și "Ashima". Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă.


Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de In-vestigare a Criminalității Eco-nomice al IPJ Constanța, în vederea continuării cerce-tărilor. Jandarmii constănțeni recomandă cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ilegal și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde