Trafic restricționat la punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria

198
1
Trafic restricționat  la punctul de trecere  a frontierei cu Bulgaria - trafic-1471969263.jpg
Poliția de Frontieră Bulgară a informat Garda de Coastă că, în perioada 24 - 31 august, autoritățile vor restricționa temporar traficul pe o arteră de control a Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, pentru montarea unor cântare fixe în infrastructura punctului.

Astfel, în această perioadă, traficul se va desfășura numai pe o singură bandă din două pe sensul de ieșire din România, respectiv pe două benzi din trei pe sensul de intrare în România.

"Pentru a evita eventualele aglomerări în acest punct de trecere a frontierei, recomandăm conducătorilor auto să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei de pe raza județului Constanța, P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Vama Veche. Conducerea Gărzii de Coastă a dispus măsurile necesare aflate în competența instituției pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră și folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configurației punctelor de trecere a frontierei", se arată într-un comunicat emis de Garda de Coastă. 

Comentează știrea

cetatean
24 august 2016
PCTF

Se spunea ca vom avea un punct de trecere a frontierei si la Dobromir Deal...Doar vorbe?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3735 secunde