CONTROALE ÎN BARURI. Polițiștii dau zilnic amenzi celor care încalcă restricțiile!

434
CONTROALE ÎN BARURI. Polițiștii dau zilnic amenzi celor care încalcă restricțiile! - politita-1616495448.jpg

Articole de la același autor

În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - secțiile de poliție urbană - au organizat o acțiune, pe raza Secției 4, pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe bulevardul I.C. Brătianu desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. 
De asemenea, polițiștii 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în 2 baruri de pe strada Dumitru Marinescu, se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care activitatea nu este permisă în baruri. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei. 
Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de sport acoperit cu balon, situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășurau activități sportive în spațiu închis, la care participau 12 persoane, care jucau fotbal. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 10.000 de lei. 
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, împreună cu polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență. 
Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe strada Națională desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0492 secunde