Control la Penitenciarul Poarta Albă. SUTE DE PASTILE, GĂSITE ÎN CELULA LUI CRISTI BORCEA

331
Control la Penitenciarul Poarta Albă. SUTE DE PASTILE, GĂSITE ÎN CELULA LUI CRISTI BORCEA - cristiborcea-1454075567.jpg

Articole recomandate

Corpul de Control al Ministerului Justiției a început, azi, o verificare la penitenciarul Poarta Albă, după informațiile privind neregulile din închisoare. 


Potrivit presei, raportul întocmit arată că, unul dintre deținuții cu privilegii a fost Cristi Borcea, care vorbea la telefon ori de câte ori voia, chiar și în afara orelor de program, avea parte de bunuri interzise după gratii și putea deține mai mulți bani decât este permis.

Cristian Borcea riscă să aibă din nou probleme, după ce în celula sa au fost găsite sute de medicamente, care puteau fi luate doar pe bază de rețetă de la psihiatru, anunță România TV.


Conform sursei citate, în perioada în care era închis la Poarta Albă, în celula lui Borcea s-au găsit 443 de comprimate, medicamente psihotrope (adică medicamente care acționează asupra psihicului). Chiar dacă exista o prescripție pentru aceste medicamente, ele trebuiau să se afle la dispensarul penitenciarului.

"S-a constatat că la data de 22.07.2014, când se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziții în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)", se arată într-un raport al Corpului de Control al ANP, citat de România TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5534 secunde