EDITORIAL / Paraziți liberali! De ce nu scapă PNL Constanța de ei?

2314
7
EDITORIAL / Paraziți liberali! De ce nu scapă PNL Constanța de ei? - editorial-1454074411.jpg

Articole de la același autor

Alooo, liberalilor (Sorina Tușa, Virgil Lixandru, Iustin Fabian Roman, Gima Stelian), s-a votat bugetul Constanței! Da, banii ăia mulți pe care sperați că într-o zi o să puneți și voi mâna pe ei. Exact. A fost votat bugetul, iar voi ați lipsit. Nu ați avut nicio obiecție, nicio propunere, nici un proiect pe marginea lui. Dovadă că nici dezbaterea lui nu v-a interesat. Probabil că ați avut treburi mai importante de făcut. Afaceri, job-uri, comisioane, orice. E și normal. Ce treabă să aibă bugetul orașului cu voi. Că doar nu e al vostru. Voi sunteți în opoziție și nu vă puteți înfrupta din el. Așa că la ce atât deranj. Nici măcar nu mai încercați să salvați aparențele, să faceți un amărât de simulacru de prezență. Vă obosește până și simplul gând că trebuie să vă mișcați trupurile în sala de ședințe, că trebuie să mimați o oră, două, cât ține întrunirea, un minim interes pentru problemele Constanței. Sunt curios de ce vă aflați voi acolo și de ce partidele care vă susțin au irosit ani întregi voturile și încrederea alegătorilor cu asemenea nulități politice. Sunteți șterși, nu aveți formă, conținut. Sunteți goi! Fantome cu dizabilități, însuflețite doar de interesele voastre și ale susținătorilor voștri. Cu bani, relații și favoruri, v-ați aciuat pe listele partidului ca să vă faceți consilieri, să fiți la masa bogaților, jinduind după fiecare firimitură ce ar putea să cadă din farfuria lui Mazăre.

Întrebați orice cetățean de pe stradă dacă a auzit de vreun consilier PNL, dacă știe măcar numele unuia dintre voi! Aceasta este adevărata voastră activitate politică în interesul cetățeanului? Așa vreți voi să câștigați alegerile la Constanța?

Ați tratat cu maximă nepăsare cel mai important proiect al anului – bugetul orașului. Nu ați fost nici la dezbaterea lui, nici la vot. E clar că nu v-a interesat subiectul. Sau poate că vă acuz pe nedrept. Poate că nu e dezinteres, ci atât înțelegeți voi dintr-o funcție publică, atât ați înțeles voi că valorează votul cetățeanului. Oricum, proiecte pentru Constanța sunt convins că nu aveți și nu ați avut vreodată.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Spartacus
29 ianuarie 2016
"...și nu a-ți avut vreodată."

Cosmine, corectează repede chestia aia, că vă faceți de rîs. Cît despre editorial, bine te-ai trezit! Ai descoperit (abia acum?!) că în Constanța nu există opoziție. Păi, nu prea există de vreo 15 ani încoace și nici nu se întrezărește nimic în viitor. Toți o apă și-un pămînt.

relu
29 ianuarie 2016
a-ți făcut o greșeală

nu mare, dar relevantă

ct
30 ianuarie 2016
pn -pb...l?

Am mai spus si i mai spun ...Pnl -pdl adunatura de puscariabili nu reprezinta liberalismul in romanica. Adevaratii liberali sant CP Tariceanu Ghise Nirica Nicolai cu ei trebuie votat cu ALDE ei sant liberalii adevaratii .Pnl este continuatorul politici basiste in frunte cu blaga burghiuuuu si predoiu

Ofiter
30 ianuarie 2016
Se va schimba partidul

Eu am convingerea ca Vergil Chitac va intra in PNL insotit de o echipa formata din oameni competenti si onesti la fel ca el si va schimba partidul. Il cunosc si nu este omul compromisului. Iar in partid mai sunt si oameni buni, dar nu au avut loc de oportunisti, acum e si sansa lor. Seniorii partidului au totusi un merit, ca au inteles vrand nevrand ca asta este curentul, pentru asta a iesit lumea in strada.

constantean
30 ianuarie 2016
apvistii

Romanica nare alta sansa.Ne am saturat de"liberali lui malau mare Klaus Santa Yohanes.sant niste nenorociti..nau nici uncandidat serios pt primaria cta .Chitac asta i sa joace cum ii canta "seniorul liberal"blaga ..sant continuatorii politici falimentare alui basescu traian...nu vor mai da subventii la caldura si alimente pt batrani nevoiasi...asa vor astia ..liberalii basistiii sa faca politica in schimb vor fura la fel de mult ca psd sau chiar mai mult.

Vlad
30 ianuarie 2016
Gimnaziu

Intre timp poate inveti si limba romana :)

Răspuns la: apvistii
Adăugat de : constantean, 30 ianuarie 2016
Romanica nare alta sansa.Ne am saturat de"liberali lui malau mare Klaus Santa Yohanes.sant niste nenorociti..nau nici uncandidat serios pt primaria...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2691 secunde