Cine se va afla pe lista lui Făgădău?

1893
16
Cine se va afla pe lista lui Făgădău? - decebalfagadaupsd3-1453302788.jpg
r PSD caută oameni pentru Consiliul Local Constanța

Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a confirmat oficial că el va fi candidatul PSD la Primăria Constanța, însă a adăugat că nu a dorit să facă un eveniment aparte atunci când și-a depus dosarul de candidat la partid, deoarece în momentul de față, are alte priorități legate de administrație.

"Da, confirm oficial că mi-am depus dosarul de candidat al PSD la Primăria Constanța încă din 15 decembrie. Nu am vrut să fac un eveniment aparte, vreo conferință de presă în care să anunț cu surle și trâmbițe, să fac tam-tam din asta. Am alte priorități. Priorități legate de reorganizarea administrativă din primărie, sunt mult mai multe de făcut acum", a spus Decebal Făgădău.

Cu toate acestea, el a spus că, în calitate de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța comunică cu toți cei abilitați pentru a se pregăti pentru viitoarele alegeri locale din luna iunie.

"Sunt convins că nu va fi o campanie pozitivă, mă aștept la așa ceva. Cu toate acestea, personal mi-aș dori o campanie care să plece de la problemele cetățenilor, să fie dezbateri pe diverse teme ce implică problemele din Constanța, să nu fie o campanie bazată pe atacuri. Oricum, sunt pregătit pentru orice. Un lucru vreau să adaug. Programul PSD va pleca de la problemele cetățeanului și nu de la cum este organizată administrația în momentul de față. Ca să ne înțelegem, îmi doresc o reorganizare care să plece strict de la problemele cetățeanului. Acesta este și motivul pentru care prefer dezbaterea tuturor proiectelor", a mai spus Făgădău.

În ceea ce privește alcătuirea listei PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța, el a precizat că se va lucra cu simț de răspundere, iar lista va trebui să întrunească trei criterii.

"Lista cu propunerile pentru consilierii locali va fi prezentată cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale. Până atunci nu voi spune niciun nume, deoarece această listă trebuie să întrunească trei criterii. Mai exact, vom ține cont de aceste trei criterii, vrem să fie o listă echilibrată. Primul criteriu face referire la vârstă, astfel că o treime vor trebui să fie tineri cu vârsta până în 35 de ani, o treime să aibă vârsta între 35 și 60 de ani, iar o altă treime să fie oameni cu experiență și seniori peste 60 de ani. Cel de-al doilea criteriu face referire la categoria femeilor. Vrem să ținem cont de acest aspect, deoarece eu îmi doresc ca PSD să aibă mai multe femei decât acum când sunt doar trei femei în Consiliul Local Municipal Con-stanța. Așadar, o treime mi-aș dori să fie femei. Al treilea criteriu de care vom ține cont face referire la experiență și politică. Eventual să fie persoane din societatea civilă care au notorietate, persoane care au o imagine bună în socie-tate, să fie buni profesioniști în diverse profesii", a explicat Decebal Făgădău.

Totodată, el a adăugat că, la întocmirea listei de consilieri vrea să păstreze tradiția, motiv pentru care își va îndrepta atenția și spre minoritățile naționale cu care colaborează foarte bine.  

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
petrica
21 ianuarie 2016
dar

dar tu nu te afli pe lista noastra!

ath
21 ianuarie 2016
Campanie pozitiva

Uite un pesedist pozitiv.Programul PSD va pleca de la problemele cetățeanului(mi-a dat o lacrima),deci programul PSD este un program pozitiv.Fagadau ne iubeste asa de mult incat este pregatit pentru orice,ca altfel moare de foame.El nu cunoaste nicio meserie in afara de meseria de sef la politruci.Este pregatit sa se sacrifice pentru noi,pentru constanteni.Si noi am iubit Pesedeul,l-am iubit si pe Mazare.Iubirea noastra a fost asa de profunda incat Mazare ne-a invitat sa-l "pupam si in fund".L-am pupat 16 ani,o dragoste oarba.Casa de piatra ! Iubire daruiesti,iubire primesti.Acum a venit vremea sa ne pupe si ei(pesedeii) "in fund".Asta da iubire,iubire pozitiva.

al doilea criteriu
21 ianuarie 2016
categoria femeilor

se incalzesc manuela mitrea si corina martin.

europeanu
21 ianuarie 2016
Lingaul mazarei hoate

da pe fagadau cand il ia ? Ca merita cu varf si-ndesat !

cetatean pagubit de PSD
21 ianuarie 2016
DACA VRETI SA FITI PACALITI VOTATI PSD

TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( șaiprezece) ani închisoare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!

Este real
21 ianuarie 2016
Confirm pozitia cetateanului pagubit de PSD

Da, este real faptul ca cei condamnati in Dosarul Vectra au fost protejati de catre Mazare si Fagadau, laolalta de ceilalti membri PSD si in frunte cu senatorul Moga Nicolae si fostul prefect al judetului Constanta Brailoiu Tit. Moga Nicolae, este nasul de cununie al inculpatului Rosu Adrian. Teapa VECTRA nu s-ar fi realizat fara concursul si protectia conducerii la varf aPrimariei Municipiului Constanta , si al conducerii oranizatiei PSD. Aceste aspect au fost confirmate de catre Nicusor Constantinescu, si tacit de catre parlamentarii interpelati sa intervina sub o forma, extrajudiciara, in rezolvarea amiabiala a conflictului dintre pagubitii Vectra si grupul Vectra. O parte din banii pagubitilor au luat drumul organizatiei PSD Constanta, imlicit si direct catre Brailou si Pastaie.Ca o justificare, va rugam sa va intrebati cum de au putut sa incepa lucrari de contructii fara a avea autorizatii de construire cei de la Vectra????Poate cineva din Mun. Constanta sa ridice un gard fara a avea autorizatie, si sa nu fie imediat verificat de catre repreznetantii Primariei??!!! Nu, nmai cei care sunt protejati pot face acest lucru nestingheriti. Inclusiv FAGADAU, a fost interpelat sa aplaneze conflictul Vectra, si stie exact cum au s-au derulat ingineriile Vectra. Prin urmare, daca nici acest exemplu pur si evident, Vectra,pe langa toate celelalte pe care le stiti si le resimtiti in urma coruptiei din Mun Constanta, nu va sunt suficiente, este numai problema dvs in a hotara in sensul de a-i vota pe PSD-isti.Cum va astentei asa va veti adihni. Sa speram ca prima strofa din Imnul Romaniei incepe sa dea rezultate:DESTEAPTA-TE ROMANE.......

MAZARE=FAGADAU=MAZARE
21 ianuarie 2016
Tot Mazare conduce si va conduce

Fagadau a fost vice primar in ultii ani de mandate a lui Mazare, si a condus intocmai cum a spus acesta din urama Acum continua mandatul lui Mazare, si numai niste naivi l-ar vota

@cetatean pagubit de PSD
21 ianuarie 2016
Ciocoiul de omenie

Nu am inteles daca v-ati recuperat banii furati de ciocoii vechi si cocoii noi sau ciocoii de omenie(Decebal Fagadau).Cateva precizari.

Răspuns la: DACA VRETI SA FITI PACALITI VOTATI PSD
Adăugat de : cetatean pagubit de PSD, 21 ianuarie 2016
TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani...
cONSTANTENI,
21 ianuarie 2016
SA FIM ATENTI LA VOT!

Votati-l pe Fagadau daca vreti sa nu ne mai facem bine NICIODATA!

constantean
21 ianuarie 2016
licheism basist

Constantenii nu sant prostii ..stiu cu cine sa voteze.Decebal Fagadau o sa fie ales cel putin 15ani de acum inainte...Basistii nu vor pune n veci mana pe primaria cta...Psd e garantul democratiei si bunastarii basismul odios va fi ingenuncheat de decebal

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0065 secunde