Prefectul Ion Constantin, evaluat de Guvern. Concluziile finale, la 1 februarie

207
Prefectul Ion Constantin, evaluat de Guvern. Concluziile finale, la 1 februarie - prefectulionconstantin1-1453302873.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, ieri, că Guvernul evaluează prefecții și va prezenta concluziile acestui proces în jurul datei de 1 februarie, urmând a se ține cont de "performanțele" acestora.

"Vremea proastă continuă, activitatea prefecților este una importantă, așteptăm să vedem cum vor trece peste această perioadă și dânșii. Procesul de evaluare este în curs, va ține cont de performanțele prefecților în aceste zile și, probabil, în jurul datei de 1 februarie vom veni cu o concluzie", a spus purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

De altfel, premierul Dacian Cioloș declara imediat după instalarea în fruntea Guvernului că va începe o operațiune de evaluare a tuturor angajaților din administrație, atât funcționari publici, cât și personal de conducere, pe baza unor criterii de eficiență asemănătoare celor folosite în interiorul Comisiei Europene.

În ceea ce-l privește pe prefectul județului Constanța, Ion Constantin, acesta declara la sfârșitul lunii decembrie că își dorește să rămână pe funcție. Mai mult, la momentul respectiv, el a trimis Guvernului României, acordul de continuare a detașării sale pentru o perioadă de încă șase luni. Reamintim că reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost numit în funcție în luna ianuarie a anului trecut, iar detașarea sa are caracter temporar putând fi prelungită din șase în șase luni. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu prefectul Ion Constantin după evaluarea sa. În momentul de față, există voci care apreciază modul său de intervenție din județ privind acțiunile de deszăpezire, dar există și voci care îl critică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde