TICHETE VALORICE ÎN LOC DE PACHETE, PENTRU PENSIONARII DIN CONSTANȚA. CUM SE VA INTRA ÎN POSESIA LOR

1753
4
TICHETE VALORICE ÎN LOC DE PACHETE, PENTRU PENSIONARII DIN CONSTANȚA. CUM SE VA INTRA ÎN POSESIA LOR - primariaconstantapensionaricoada-1453205376.jpg

Articole de la același autor

Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, astăzi, că începând cu luna martie, pensionarii vor primi tichete valorice în locul pachetelor cu alimente. 


El a precizat că deocamdată nu se cunoaște valoarea unui asemenea tichet, urmând ca aceasta să fie alocată după stabilirea bugetului local. 


Pe de altă parte, el a mai spus că au rămas 10000 de pachete cu alimente, iar acestea vor fi completate, pentru ca în luna ianuarie sau februarie pensionarii să mai primească un rând de alimente. Făgădău a mai adăugat că tichetele vor fi distribuite direct la domiciliu, printr-un serviciu care va fi stabilit ulterior.


Comentează știrea

pesedelu de serviciu
19 ianuarie 2016
bad idea

tichetele sunt un concept ce o sa-i dilueze vagadaului din voturi. Electoratul psd vrea sa stea la coada, ii place, da din coada numai la ideea de ... coada. Desi tichetele livrate direct acasa sunt o forma mai civilizata de mita electorala, nu vor avea rezultatul scontat. E fix acelasi mecanism ca la puterea cash-ului. Una e sa-i pui omului o bucata de hartie in mana, alta sa-i dai puiul in mana, sa-l pipaie, sa se bucure de faina si ulei, sa le vada, sa si le doreasca, sa astepte o juma de zi la coada pentru ele, si in final sa traga de sacosa pana acasa. Ignorarea acestui mecanism de intimizare cu "puiul" si "uleiul" ii va costa voturi.

Stere
19 ianuarie 2016
gata !

terminati dracului cu mocangeala

Gelu
19 ianuarie 2016
puie la nevoiasi

puneti mana si munciti javrelor

militaru gheorghe
20 ianuarie 2016
Part time

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5071 secunde