Controversă la Interne. "N-am primit niciun sms din partea SRI"

151
Controversă la Interne.

Articole de la același autor

Șeful Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, și ministrul de Interne, Carmen Dan, au fost audiați de comisia parlamentară de control al SRI. La ieșirea de la audieri, niciunul dintre ei nu a vrut să facă declarații. Cei doi au dat explicații privind incidentele de săptămâna trecută, de la protestele din Piața Victoriei.

Asta după ce ministrul de Interne a acuzat SRI că nu a informat ministerul cu privire la grupurile violente care aveau de gând să atace jandarmii. În replică, directorul SRI a declarat că angajații săi au respectat întocmai protocoalele.

Ieri, Adrian Țuțuianu, șeful Comisiei de control al SRI, a lăsat de înțeles că ministrul Carmen Dan și-a schimbat declarația în timpul audierilor din comisie.

"Doamna ministru a spus că a primit niște sms-uri, am verificat, s-au transmis, confirmate de ambele părți, și că acele sms-uri n-au conținut date suplimentare celor pe care Ministerul de Interne le avea. Doamna ministru a spus că a primit trei sms-uri. Discuția o putem face, câte sms-uri, semnate, nesemnate, dar cred că-i mai puțin relevant", a declarat Adrian Țuțuianu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9502 secunde