Copil atacat de un câine, salvat de polițiști! Proprietarul animalului a fugit

277
Copil atacat de un câine, salvat de polițiști! Proprietarul animalului a fugit - cainemaidanez1487592548-1489001799.jpg

Articole recomandate

Un copil a fost atacat de un câine, miercuri după-amiază, în Râmnicu Vâlcea, acesta fiind salvat la timp de intervenția polițiștilor locali. Stăpânul animalului, pe care oamenii legii l-au avertizat înainte de producerea incidentului să îl țină în lesă și cu botnița pusă, a fugit, fiind găsit ulterior de polițiști, scrie realitatea.net


xxx


Miercuri la amiază, puțin după ora 12.00, echipajul Poliției Locale care patrula în Scuarul "Bartolomeu Anania" de pe Calea lui Traian, Râmnicu Vâlcea, a intervenit pentru salvarea unui copil de șase ani care era fugărit și pe cale de a fi mușcat de un câine alb, de talie mare, scos la plimbare în zonă de către stăpânul său, arată Vocea Vâlcii.


Potențialul pericol fusese sesizat de polițiștii locali cu câteva minute înainte, aceștia solicitându-i proprietarului câinelui, în contextul prezenței în Scuar a unui număr mare de copii, să țină animalul în lesă și cu botnița pusă.


Ca urmare a refuzului acestuia și a comportamentul inadecvat și violent, polițiștii locali au solicitat prezența unui echipaj suplimentar și au procedat la imobilizarea stăpânului animalului, aducându-i totodată la cunoștință și faptul că urmează să fie condus la sediul Poliției municipale pentru continuarea investigațiilor.


Când acesta a cerut să i se permită să pună lesa la câine, a profitat de această situație și a fugit de la locul faptei, în ciuda somațiilor polițiștilor locali, abandonând și bicicleta cu care venise în Scuar.


Stăpânul câinelui a fost identificat drept S. Cătălin, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în cartierul Ostroveni, iar mama copilului agresat a fost condusă de polițiștii locali la sediul Poliției municipale, unde a depus plângere penală împotriva celui care se face vinovat de întregul incident.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0855 secunde