Copil de 14 ani împușcat accidental, într-o pădure

198
Copil de 14 ani împușcat accidental, într-o pădure - image1-1639464999.jpg

Articole de la același autor

Un minor de 14 ani, din comuna Măerişte, a fost împuşcat accidental, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o pădure, de un bărbat de 63 de ani, cu o armă de vânătoare pentru care nu deţinea autorizaţie.

Potrivit informaţiilor furnizate Agerpres de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, la data de 12 decembrie s-a sesizat, prin 112, faptul că în pădurea aparţinând de satul Poiana Măgura, comuna Sărmăşag, o persoană a fost rănită prin împuşcare.

"Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că un vânător autorizat, în vârstă de 65 de ani, din comuna Măerişte, care deţinea autorizaţie de vânătoare pentru ziua în curs, şi-ar fi lăsat o armă de vânătoare, de calibru 16 milimetri, împreună cu muniţia, neasigurate într-o baracă şi a ieşit la plimbare. În acel timp, un alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Măerişte, prezent în baracă, ar fi văzut mişcare în pădure şi crezând că sunt animale sălbatice, fără a fi autorizat în vederea deţinerii de arme şi muniţii, ar fi luat arma şi ar fi executat foc de armă în direcţia respectivă. Un minor de 14 ani, din comuna Măerişte, aflat în pădure, a fost rănit, prin împuşcare, în zona abdominală şi în membrul superior drept", precizează reprezentanţii IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată cu ambulanţa la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8347 secunde