TRAGEDIE! Copil de 6 ani, MUȘCAT PÂNĂ LA MOARTE de CÂINE!

2148
1
TRAGEDIE! Copil de 6 ani, MUȘCAT PÂNĂ LA MOARTE de CÂINE! - xcopilmuscat-1639394963.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, luni, 13 decembrie, în jurul prânzului, în localitatea constănțeană Cotu Văii, unde un copil a fost mușcat de câini.

Din primele informații, ajunse la fața locului, cadrele medicale au găsit copilul cu multiple plăgi mușcate, inconștient. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul, rănile suverite fiind incompatibile cu viața.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului și împrejurările evenimentului tragic. 



UPDATE. Din primele informații, tragedia s-a petrecut în centrul satului Cotu Văii, care aparține administrativ de comuna Albești. La fața locului se află atât polițiști, cât și primarul Gheorghe Moldovan și viceprimarul comunei Albești. 


UPDATE. Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.


Comentează știrea

Alex
13 decembrie 2021
Pt Guver

Cati copii mai trebuie sa moara astfel sau in wc- ul scolii?????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde