Rugby / Un club sportiv îşi redeschide porţile. „Vom selecţiona jucători pentru Centrul de pregătire”

184
Rugby / Un club sportiv îşi redeschide porţile. „Vom selecţiona jucători pentru Centrul de pregătire” - 26768205510159729095203270416054-1639395254.jpg

Articole de la același autor

Rugby-ul își reia activitatea la Cugir! În urma unui proiect de dezvoltare locală susținut de către Departamentul Dezvoltare Transilvania, după Alba Iulia, a venit momentul în care și CS Metalurgistul Cugir se alătură proiectului inițiat de către DDT și coordonat de către AJR ALBA, informează Federaţia Română de Rugby.

Este vorba de relansarea activității rugbistice la nivelul întregului județ și atragerea de fonduri în acest scop printr-un efort comun al tuturor entităților rugbistice din zonă. Finalitatea acestui proiect este crearea unui centru comun de pregătire a celor mai buni sportivi rezultați de la fiecare club în parte. Aceste direcții au fost stabilite în urma unei întâlniri ce a avut loc, în aceste zile, între Alin Năsăudean, președintele AJR ALBA, Călin Mureșan - președintele CS Metalurgistul Cugir și Iulian Rus, noul antrenor angajat al sectiei de rugby.

„Prin proiectul local de dezvoltare dorim să creăm o mișcare rugbystică la nivelul întregului județ, atât în mediul școlar, prin proiectul derulat de către Departamentul Dezvoltare al Federației Române de Rugby, în cadrul căruia avem deja un campionat județean de rugby touch, cât și la nivel de cluburi prin proiectul AJR ALBA.

Acest proiect vizează înființarea a cât mai multor cluburi în judeţ, de unde, ulterior, vom selecționa cei mai buni sportivi într-un Centru de Pregătire, la nivelul orașului Alba Iulia.

CS Metalurgistul Cugir este al doilea club care aderă la acest proiect după CS Unirea Alba Iulia. Sunt secţii de rugby cu buget pentru activitatea din 2022 și cu posturi de antrenori aprobate”, a declarat Alin Năsăudean, președinte AJR.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7861 secunde