Copil în stare gravă, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni! Şoferul l-a lăsat agonizând şi a fugit

255
Copil în stare gravă, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni! Şoferul l-a lăsat agonizând şi a fugit - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1695795767.jpg
Un copil a fost adus în stare gravă la Spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa la trecerea de pietoni aflată la intersecţia străzii Decebal cu bulevardul Cantemir.Managerul Spitalului pentru Copii "Sf. Maria", Alina Belu, a declarat că este vorba de un băiat în vârstă de 7 ani.

"Pacientul este conştient, stabil hemodinamic, cooperant. Este policontuzionat. Din acest motiv este supus unor investigaţii complexe", a precizat Alina Belu.

Accidentul a fost surprins de camerele video amplasate în zonă.

Din filmări reiese că accidentul s-a produs la trecerea de pietoni de la intersecţia străzii Decebal cu bulevardul Cantemir. Un vehicul se afla parcat chiar înaintea trecerii de pietoni, obturând vizibilitatea.

În momentul în care copilul de 7 ani a traversat strada, a trecut o maşină, lovindu-l din plin. După producerea accidentului şoferul maşinii nu a oprit. Trecătorii aflaţi prin zonă au sunat la 112.

Potrivit anchetatorilor, şoferul fugar a fost identificat şi dus la poliţie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3413 secunde