COPIL MORT SUBIT, LA JOACĂ / Medicii spun că era sănătos tun!

1276
COPIL MORT SUBIT, LA JOACĂ / Medicii spun că era sănătos tun! - 24imldb145004465x390-1477636126.jpg

Articole recomandate

Sfârșit învăluit în mister pentru un adolescent din Dâmbovița! Băiatul de 14 ani a murit la joacă. Îndurerați, părinții își conduc copilul pe ultimul drum, dar nu știu deocamdată cum a murit copilul lor: colegii cu care se juca spun că l-au găsit prăbușit la pământ, legiștii susțin însă că băiatul era sănătos tun și a murit sufocat.

Băiatul de 14 ani a plecat în pădure cu un frate mai mic și alți trei copii din vecini. S-au jucat de-a v-ați ascunselea, dar la un moment dat copilul nu a mai apărut. Prietenii l-au găsit inconștient.


Sfâșiați de durere, părinții copilului speră ca polițiștii și procurorii să descopere cauza morții fiului lor. Ei spun că ceilalți copii care au participat la joc au variante diferite referitoare la tragica întâmplare.

"Medicul ăla era cu lacrimi în ochi când noi ne-am dus acolo. 'Doamnă, nu am ce să vă spun decât că acest copil a fost sănătos tun și a murit sufocat', dar pe certificatul ăla constatator al decesului, pe care mi l-au dat de acolo, scrie moarte neelucidată", spune mama copilului.

Băiatul a fost resuscitat în ambulanță și, de asemenea, încă o oră de la momentul în care a ajuns în Departamentul de Urgențe Titu, dar din nefericire a fost declarat mort. Pentru a stabili exact cauza decesului, anchetatorii vor trimite probe la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Capitală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2147 secunde