Sportul constănțean, îndoliat. A murit dr. Nicolae Gheracopol

680
1
Sportul constănțean, îndoliat. A murit dr. Nicolae Gheracopol - sportulconstantean-1475082149.jpg

Articole de la același autor

Medicina sportivă constănțeană l-a pierdut pe unul dintre specialiștii de marcă. Dr. Nicolae Gheracopol a încetat din viață, ieri, la vârsta de 76 de ani, răpus fiind de o boală necruțătoare. 


De-a lungul impresionantei sale cariere, dr. Gheracopol a activat cu mare succes în sportul constănțean, ocupân-du-se, în anii ’70, ’80, ’90, de echipele de fotbal sau de rugby ale clubului Farul. A fost, de asemenea, medicul echipei naționale de rugby a României, participând, în 1987, la prima ediție a Campionatului Mondial, cea din Noua Zeelandă. Și când te gândești că selecționer era regretatul Mihail Naca, iar "scheletul" reprezentativei era format din jucători constănțeni… 


Ieri, pe adresa redacției, am primit o serie de mesaje de condoleanțe. Astfel, și-au exprimat regretul despărțirii de reputatul medic personalități ale sportului constănțean, precum Ilie Floroiu și echipa sa de la CS Farul, Elena Frîncu, în numele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Florian Constantin, președintele ACS Rugby Team, sau Vasile Chirondojan, președintele CS Cleopatra. 


Redacția SPORT a ziarului "Cuget Liber" este, la rândul său, alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! 


Comentează știrea

Aragorn
29 septembrie 2016
Dumnezeu sa-l odihneasca

Se reintregeste echipa de aur a rugbyului constantean, acolo, sus...Dumnezeu sa-l ierte...Ramas bun, nea Nicule! Sincere condoleante familiei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1101 secunde