COPIL OMORÂT de o mașină, după ce a ieșit în stradă, SPERIAT DE UN MAIDANEZ

715
2
COPIL OMORÂT de o mașină, după ce a ieșit în stradă, SPERIAT DE UN MAIDANEZ - strigatorlacercadavrulunuicopild-1474268885.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în București. Un copil de 8 ani se afla împreună cu fratele lui (25 de ani) pe strada Lizeanu din Capitală, Sectorul 2. La un moment dat, copilul de 8 ani s-a speriat de un câine fără stăpân și a fugit în stradă. Băiatul a fost surprins de o mașină care circula regulamentar, fiind accidentat mortal. Fratele copilului a încercat să-l prindă de mână, dar nu a reușit.

"Un minor în vârstă de 8 ani s-a speriat de un câine. A pătruns pe partea carosabilă, unde a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism", au declarat oficialii de la Brigada Poliției Rutiere.

În cauză se fac cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comentează știrea

laur
19 septembrie 2016
assfsfs

haideti iubitori de javre. nu mai comentati acum? din cauza voastra , a meeting-urilor si petittilor voastre pro-javre, mor copiii pe strada in Europa anului 2016. Cainele ala nu trebuia sa fie acolo. Locul lui era intr-un adapost de animale sau "sub pamant", dar autoritatile nu au putut face asta pt ca s-au opus "desteptii" de iubitori de javre.

Olăroiu
19 septembrie 2016
Cosecințe

Păi DA domnilor dacă câinilor maidanezi li s-a dat ,,DREPTURI,, cu nemiluita este și normal ca să vadă aceste CONSECINȚE.Eu care vă scriu acest e-mail sunt ieșit la pensie pe caz de boală.Am o pensie de 565 de lei.Nu am autoturism,sunt pieton și de câte ori mai ies în oraș după cumpărături(vă dați seama la pensia mea ce cumpăraturi fac) mai sunt atacat de acești maidanezi,dar mai rar.Partea mai GRAVĂ este că NU POT DORMII NOAPTEA DIN CAUZA URLETELOR ACESTOR CÂINI MAIDANEZI ȘI CARE TREBUIE SĂ IAU MEDICAMENTE.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2176 secunde