Copilul rănit în urma exploziei unei butelii a murit în spital

289
Copilul rănit în urma exploziei unei butelii a murit în spital - incendiucopilsursaisudobrogea-1588949639.jpg

Articole de la același autor

Durere fără margini într-o familie din localitatea constănțeană Cuza Vodă: un copilaș de 4 ani, rănit grav în urma exploziei unei butelii, a murit pe patul spitalului.

Joi, la prânz, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța explozia unei butelii într-o locuință din zona carantinată a comunei Cuza Vodă. În urma exploziei, mobilierul din casă a fost cuprins de flăcări, iar în incendiu a fost rănit un copil de 4 ani, care dormea pe o canapea. Din primele estimări ale medicilor, minorul ar fi suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului și a fost intoxicat cu fum. Micuțul a fost transportat la spitalul din Constanța, iar ulterior transferat la București. Însă, peste noapte, acesta a decedat. "Am fost anunțat de membrii familiei, urmează să îi sprijinim cu un ajutor financiar", ne-a precizat primarul din Cuza Vodă, Viorel Dulgheru.

De menționat că vineri un alt incendiu a izbucnit în localitatea Cuza Vodă, tot în zona carantinată. De data aceasta a ars o anexă dintr-o gospodărie, nefiind înregistrate victime. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.423 secunde