Tragedie în Constanța. O mamă s-a înjunghiat în inimă, lângă copilul cu autism!

1279

Articole de la același autor

Durere fără margini într-o familie din municipiul Constanța: o femeie, mama unui copil de șase ani, cu probleme medicale, a fost găsită moartă în casă, iar toate indiciile din anchetă duc, până în prezent, spre varianta unei sinucideri.

Oamenii legii au fost sesizați de descoperirea macabră, sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.30. Cel care a găsit trupul neînsuflețit a fost soțul femeii. Acesta lucrase în tură de 24 de ore, iar când a ajuns acasă și-a găsit soția fără suflare, întinsă pe pat, cu o rană sângerândă la piept, și un cuțit plin de sânge lângă ea. Copilul lor dormea în momentul în care tatăl acestuia a ajuns acasă.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 4, cercetările fiind realizate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Din primele cercetări, se pare că femeia s-a înjunghiat în inimă cu un cuțit de bucătărie. "Până la acest moment, toate pistele din cercetări conduc spre varianta unui suicid. Cadavrul a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cât despre motivele care ar fi putut să o împingă pe mamă spre un astfel de gest definitiv, surse din cadrul anchetei au afirmat că minorul de șase ani are probleme serioase de sănătate, fiind diagnosticat cu o formă gravă de autism și alte probleme medicale. Pentru a putea fi îngrijit corespunzător, copilul a fost instituționalizat într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, dar de la începutul stării de urgență, copilul s-a întors în sânul familiei. Situația a fost una copleșitoare pentru mamă, care era în depresie, după cum le-au spus apropiații anchetatorilor.

De altfel, psihologii atrag atenția în repetate rânduri asupra importanței pe care o au consilierea și sprijinul de specialitate în cazul familiilor copiilor cu cerințe speciale, pentru a preveni căderile psihologice și depresia.

Toate detaliile din acest caz urmează să fie clarificate în cadrul anchetei penale desfășurate de oamenii legii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde