Copilul violat de ciobanul satului Văleni va fi consiliat psihologic

301
Copilul violat de ciobanul satului Văleni va fi consiliat psihologic - dbde2552948c64c834538b8cc56d1eec.jpg
Reprezentanții Protecției Copilului au luat în evidență cazul băiețelului de nouă ani, din satul Văleni, care a fost violat de un tânăr de 18 ani. În scurt timp, copilul va fi supus unor ședințe de consiliere psihologică, deoarece acesta este foarte traumatizat după nenorocirea prin care a trecut la o vârstă atât de fragedă. "Tremură tot atunci când te apropii de el. Se vede că îi este frică. Știe că i s-a întâmplat ceva rău", a spus mama acestuia.
Pe de altă parte, părinții acestuia vor fi cercetați pentru a se stabili dacă ei au avut grijă de micuț, dacă nu cumva din cauza unor neglijențe de-a lor a ajuns copilul pe mâna celui care l-a obligat să întrețină relații sexuale anale. În cazul în care se constată că aceștia ar fi avut vreo vină, părinții riscă să fie decăzuți din drepturile părintești, iar băiatul să fie dus într-un centru de plasament. Potrivit anchetatorilor, copilul nu are acte de identitate, deoarece el nu a fost declarat la naștere.
Duminică seara, în jurul orei 18,00, A.I. se juca în apropierea casei, moment în care Tair Suliman, de 18 ani, s-a apropiat de el și i-a propus să-l plimbe cu căruța. Ca să-l convingă, ciobanul i-a promis că o să-l învețe să mâne caii. Bucuros, băiatul s-a dus cu el, însă nu au mers mult timp și îngrijitorul de animale a oprit căruța. El l-a dus pe copil într-o caroserie a unei mașini abandonate de la marginea satului și a întreținut cu acesta relații sexuale anale.
În timpul violului, ca să se apere, băiatul l-a mușcat de degetul mijlociu de la mâna stângă. După ce și-a satisfăcut poftele, pedofilul l-a abandonat amenințându-l să nu spună nimă-nui ce s-a întâmplat.
Cu toate acestea, cum a ajuns acasă, băiețelul i-a povestit mamei ce a pățit. Femeia a anunțat polițiștii, iar ciobanul a fost reținut, fiind acuzat de viol. Băiețelul a fost controlat de medicii legiști care au confirmat violul.
Mai mult, și inculpatul a fost examinat de legiști, care au constatat că Tair Suliman are la mâna stângă o plagă contuză superficială ce a putut fi produsă prin comprimare între arcadele dentare. Cu alte cuvinte, se confirmă și faptul că băiețelul a opus rezistență și l-a mușcat de un deget în timpul violului.
Pus în fața probelor, individul a recunoscut că a abuzat sexual copilul. Drept urmare, în cursul zilei de miercuri, Tair Suliman a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. În urma audierilor, judecătorii de la Tribunalul Constanța au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, astfel că Tair Suliman a ajuns în arestul poliției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7053 secunde