Corco, cunoscut interlop, arestat după ce a bătut doi bărbați pentru că nu i-a plăcut muzica de la o petrecere

374
Corco, cunoscut interlop, arestat după ce a bătut doi bărbați pentru că nu i-a plăcut muzica de la o petrecere - croco-1661271142.webp

Articole de la același autor

Un celebru interlop din Aiud, județul Alba, a fost arestat preventiv după ce a bătut doi bărbaţi la o petrecere şi asta pentru că nu îi plăcea muzica. Acesta avea o interdicţie de a intra în localuri publice încă din 2020. Nu a ţinut încă cont de ea. Bărbatul are mai multe condamnări pentru acte de violenţă, potrivit Antena3.ro


Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice nu i-ar fi plăcut muzica din local. Corco sau Spaima Aiudului (Ciprian M.) a bătut alți doi bărbați, din care unul a fost rănit grav la un picior.


În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil. Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

În data de 21 august 2022, bărbatul a fost arestat preventiv la cererea procurorilor din Aiud pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6858 secunde