Corina Chiriac le va cânta, astăzi, deținuților de la Poarta Albă

1925
Corina Chiriac le va cânta, astăzi, deținuților de la Poarta Albă - 7bf96a7337a81737f70bd8bb3a365125.jpg
Astăzi, conducerea Penitenciarului Poarta Albă organizează un spectacol de muzică ușoară și populară, care o are ca invitată de onoare pe cunoscuta interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac.
Potrivit purtătorului de cuvânt al penitenciarului, inspector Gabi Botezan, pe scenă vor mai urca interpreta de muzică populară Stela Trifan - prezență constantă a postului Radio Orizont din Medgidia, și actorul Florin Oprică.
Gabi Botezan spune că "la spectacol vor asista aproximativ 100 de persoane private de libertate, atent selecționate din rândul celor cu un comportament adecvat, aflate în regim de detenție semideschis și deschis. Spectacolul va fi transmis ulterior pe circuitul închis de televiziune al penitenciarului, pentru a putea fi urmărit și de ceilalți deținuți".
Conducerea penitenciarului spune că evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări cultural-artistice care vor avea loc până la sfârșitul acestui an, în scopul menținerii unui tonus adecvat în rândul persoanelor private de libertate și perfecționării continue pe plan educațional, aspecte cu rol important în procesul de reinserție psihosocială a deținuților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1759 secunde