Corturile de pe plajă, tentante pentru hoți

143
Corturile de pe plajă,  tentante pentru hoți - corturiledepeplajahoti-1407682650.jpg

Articole de la același autor

Vreți să mergeți cu cortul pe plajă? Oamenii legii atrag atenția să fiți atenți la hoții a căror principală preocupare, în timpul verii, este să dea târcoale acestor corturi și să fure tot ce le pică în mână.

Și în acest sezon estival, precum în verile trecute, turiștii care rămân peste noapte cu cortul pe plajă stârnesc interesul celor certați cu legea. De aceea, atât polițiștii, cât și jandarmii au inclus zonele cu corturi în ariile de patrulare. Iar în noaptea de sâmbătă spre du-minică, militarii din cadrul Inspec-toratului Județean de Jandarmi au prins cinci suspecți "în acțiune" pe plaja din Vama Veche.

Echipajul de jandarmi a observat, în jurul orei 3,30, trei indivizi care se furișau printre corturi. Pentru că aveau un comportament suspect, jandarmii au pornit în urmărirea lor și au reușit să-i rețină. Luați la întrebări, suspecții au recunoscut că veniseră la furat, ba chiar i-au condus pe militari și la cei doi prieteni care-i așteptau, într-un autoturism parcat în apropiere.

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, au fost duși la sediul Poliției, pentru audieri. În mașina acestora au fost găsite bunuri în valoare de aproximativ 1.800 de lei, despre care se bănuiește că sunt furate: telefoane mobile, haine, produse cosmetice, un portofel cu acte, o geantă.

Dacă intenționați să mergeți cu cortul, iată ce vă recomandă oamenii legii: "Pentru a evita să deveniți victimele unor persoane certate cu legea, odată ajunși la destinație nu lăsați bagaje nesu-pravegheate, nu lăsați lucruri de valoare pe plajă, supravegheați locul în care ați lăsat bunurile (șezlong/prosop/cort). De asemenea, turiștii sunt sfătuiți să nu lase în interiorul mașinii bunuri de valoare, acestea fiind tentante pentru hoți".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6625 secunde