CORUPȚIE ȘI FRAUDĂ ELECTORALĂ / Percheziții DNA la Autoritatea Electorală Permanentă

279
CORUPȚIE ȘI FRAUDĂ ELECTORALĂ / Percheziții DNA la Autoritatea Electorală Permanentă - 85deperchezitiidomiciliareefectu-1479195247.jpg
Procurori DNA din Ploiești au descins la sediul Autorității Electorale Permanente din Capitală, în această dimineață. Există suspiciuni de corupție și fraudă electorală.



xxx


UPDATE - Percheziții la sediul din București al Autorității Electorale Permanente efectuate de procurorii DNA Ploiești. Ancheta vizează listele de candidați depuse și felul în care este organizat votul. Mai multe documente vor fi ridicate de către autorități.

Este vorba despre un dosar de fraudă electorală în care se fac cercetări pentru săvârșirea unor fapte de corupție, informează Digi24.

Conform primelor informații este vizată și Ana Maria Pătru, președintele AEP.

Procurorii caută în acest moment dosare la sediul Autorității Electorale Permanente București. În funcție de ce descoperă procurorii la fața locului, DNA poate chema la audieri pentru mai multe măsuri și poate impune măsuri preventive.

AEP este o instituție administrativă autonomă cu personalitate juridică și cu competență generală în materie electorală, care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor și a referendumurilor, precum și finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, cu respectarea Constituției, a legii și a standardelor internaționale și europene în materie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0657 secunde