Costume trening contrafăcute și băuturi alcoolice nedeclarate descoperite în două containere

1418
Lucrătorii vamali constănțeni au descoperit și reținut articole susceptibile a fi contrafăcute și mărfuri nedeclarate, în valoare de aproximativ 2.675.000 lei (633.000 euro). Acționând în baza analizei de risc, lucrătorii vamali de la biroul vamal Constanța Sud au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra unui container sosit din China cu destinație finală Ucraina și a unui container sosit din Canada pentru o persoană fizică din România.
În urma controlului vamal, au fost descoperite 7.810 articole, constând în costume trening din material sintetic, purtând semnul figurativ al firmei ADIDAS, marfă susceptibilă a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuală a mărcii respective, și băuturi alcoolice de diferite sortimente nedeclarate.
Dacă ar fi fost comercializate pe piață, la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la 2.675.500 lei (633.194 euro).
Conform legii, bunurile au fost reținute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1853 secunde