COVID-19 nu a golit șoselele din Constanța de șoferii beți și fără permis!

288
COVID-19 nu a golit șoselele din Constanța de șoferii beți și fără permis! - soferifarapermissibeti-1586428222.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale mai multor șoferi, surprinși la volan deși erau sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis. 


La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Castelu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogei din comuna Castelu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 18.25, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Pelinu, comuna Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Orizontului din localitatea Viroaga, comuna Cerchezu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde