CRBL a ajuns de urgență la spital. A provocat un accident rutier fiind pe motocicletă

488
CRBL a ajuns de urgență la spital. A provocat un accident rutier fiind pe motocicletă - crbl-1691338831.jpg

Articole de la același autor

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg, în judeţul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă şi a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar artistul a fost dus de urgenţă la spital.


„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit news.ro


Motociclitul este cunoscutul interpret CRBL, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor. În urma accidentului, CRBL a fost rănit. El a fost preluat şi transportat de către un echipaj medical la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.513 secunde