Crimă cu repetiție în Constanța. Un criminal eliberat de câteva luni lovește din nou

1572
2
Crimă cu repetiție în Constanța. Un criminal eliberat de câteva luni lovește din nou - criminal-1449079307.jpg

Articole de la același autor

Slăbiciunile sistemului judiciar din România face noi victime. Un criminal din județul Constanța a fost eliberat condiționat din pușcărie după doar șase ani, pentru ca după câteva luni să ia viața unei alte per-soane.

Ce motive au găsit judecătorii să lase în libertate un astfel de om (prima victima o ucisese cu un topor) nu știm însă, dar probabil că se va afla din motivarea sentinței care încă nu a fost făcută publică.

Gheorghiță Sclipcea, în vârstă de 22 de ani, din localitatea constănțeană Esechioi, fusese eliberat condiționat de câteva luni din spatele gratiilor. Fusese condamnat în 2009 pentru omor și doar după șase ani, judecătorii s-au gândit că trebuie eliberat. Acum, el a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă magistraților Tribunalului Constanța, iar oamenii legii au decis ca pentru următoarele 30 de zile suspectul să stea în arest. Acesta este acuzat că a omorât o femeie din localitate.

Totul s-ar fi petrecut pe data de 29 noiembrie, în localitatea Esechioi, din Constanța. Potrivit anchetatorilor, individul s-a dus la locuința victimei pentru a lua vin. Acesta ar fi bătut la ușa casei, iar femeia i-a deschis. În momentul în care l-a văzut, bătrâna a început să țipe deoarece Sclipcea îi furase din casă, în trecut.

Tânărul s-ar fi enervat și ar fi intrat peste victimă în casă. Acesta ar fi împins-o, iar femeia s-a lovit la cap de tăblia de la pat. Potrivit unor surse, individul ar fi sugrumat-o apoi pe bătrână, după care a fugit și s-a făcut nevăzut. A doua zi, o femeie care avea grijă de bătrână a găsit-o pe aceasta fără suflare.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că femeia avea urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Cu ajutorul unui câine de urmă, oamenii legii au dat de urma autorului.

Acesta a mai fost condamnat pentru fapte similare. La sfârșitul lunii martie 2009, Sclipcea împreună cu un prieten al său au omorât un individ. Totul s-a petrecut în locuința victimei, din Esechioi. Cei trei au băut împreună, iar la un moment dat, Sebastian Florin Pătru, de 30 de ani, s-a supărat că victima a jignit-o pe prietena lui așa că a luat o toporișcă și l-a lovit. Același lucru l-a făcut și Sclipcea. Victima a fost găsită a doua zi cu un topor înfipt în gât, într-o baltă de sânge.

Comentează știrea

Pavel
3 decembrie 2015
Ce justitie misto' ...

Sa le dea Dumnezeu judecatorilor astia ca ei sau membri ai familiilor lor sa o pateasca de la indivizii periculosi si tot ei sa fie invinuiti pe nedrept,la fel cum sunt multi din cei care zac in puscarii nivinovati. Interlopii,criminalii sunt veseli pe strazi,cum sa ai incredere in justitie?

Golani
3 decembrie 2015
Acesti judecatori nu au ce cauta in Magistratura

Pt bani acesti judecatori se prostitueaza, sunt cumparati ca curvele de pe centura. Afara cu aceste lepre, ca altfel cum sa-i numim ? Inca odata asistam cum Coruptia UCIDE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.623 secunde