Autorul triplului asasinat din Viile Noi, temniță pe viață

974
2
Autorul triplului asasinat din Viile Noi, temniță pe viață - asasin-1446747383.jpg

Articole de la același autor

Și-a ucis bunica, mătușa și vărul și își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor. Ștefan Alexandru Stoica, de 21 de ani, și-a primit pedeapsa din partea magistraților Curții de Apel Constanța. 


Judecătorii i-au respins recursul tânărului și au menținut decizia colegilor din cadrul Tribunalului Constanța, respectiv ca tânărul să fie condamnat pe viață. 


Ștefan Alexandru Stoica și-a ucis rudele pe 23 iulie 2014. Acestea au fost găsite fără suflare, în bălți de sânge, în jurul orei 18.00, de o altă rudă, care a sunat la 112. După ce i-a omorât, tânărul le-a furat banii și bijuteriile și a luat mașina cu care se deplasase vărul lui. 


Cele trei victime, Gherghina Pârvuleț, de 81 de ani, Paras-chiva Martoiu, de 57 de ani, și Marius Cristian Martoiu, de 19 ani, au avut o moarte cumplită. Bunica și vărul lui au fost înjunghiați în inimă, iar mătușa a murit după ce Stoica i-a zdrobit capul cu opt lovituri de ciocan.


Speriat, acesta a condus haotic și a provocat un accident rutier chiar în apropiere de locul crimei. 


Pentru că nu putea circula cu o mașină lovită, deoarece ar fi atras atenția asupra sa, individul a abandonat autoturismul și s-a urcat într-un microbuz. Pentru că nu putea apela la rude, Stoica s-a gândit imediat la cei care i-au fost alături în spatele gratiilor. Și-a amintit de un fost coleg de celulă, ce fusese eliberat cu mai mult timp înainte, și a luat destinația Cumpăna. Și-a găsit amicul și l-a rugat să îl găzduiască în cursul nopții. Spre dimineață, amicul său a văzut la televizor că cel pe care îl lăsase să îi treacă pragul casei a omorât trei persoane și este căutat de poliție. Acesta a sunat la 112 și a anunțat anchetatorii unde se ascunde Stoica. În scurt timp, el a fost ridicat de mascați. 


Comentează știrea

prostutul
6 noiembrie 2015
bravo

acest asasin merita sa fie pus la munca, nu sa stea degeaba in inchisoare, mancarea si imbracamintea costa bani. bravo justitiei!

ismail /brussel
6 noiembrie 2015
daca as fi dupa mine !

Mie ami pare rau ca nu pot fi parlamentar as da o lege mai ceva ca hitlar muncs pe tot restul vieti pentru ucideri la subterane baraje pesteri sa munceasca pana cand muoare.pentru omor din inculpa 30 de ani munca an meseri pentru economie .pentru violuri 10 ani munca meserie .pentru hoti 5 ani munca agricultura .pentru pedofili 15 ani munca agricultura.pentru coruptie 10 ani munca meserie.pentru trafic de persuoane 20 de ani munca grea la betuoane.pentru discriminare 5 ani munca camp .conditile din pucari valabil de la 5 ani pan pe viata conditi bune an puscari dar la munca 10 ore pe zi de luni pana vineri si fara reducere de ani exat cat e executarea fara recostituiri si renoiri .cu singuranta lumea se va andrepta si va fi politicuoasa .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6002 secunde