Caz șocant la Constanța. A sunat la serviciu și a anunțat că și-a spânzurat copilul

345
Caz șocant la Constanța.  A sunat la serviciu  și a anunțat  că și-a spânzurat copilul - socant-1444722972.jpg

Articole de la același autor

Un individ de 49 de ani, din Constanța, a pus pe jar, ieri dimineață, autoritățile și i-a mobilizat pe anchetatori după ce a anunțat că și-a ucis băiatul. Mai exact, bărbatul a sunat la serviciu și le-a spus colegilor că nu poate merge, deoarece și-a spânzurat copilul și trebuie să îl păzească. În momentul în care au auzit nenorocirea aceștia au sunat imediat la 112.

Ofițerii Secției 2 Poliție au pornit imediat o anchetă și au sunat la grădinița unde copilul era înscris. În mo-mentul în care directorul le-a spus că acesta nu s-a prezentat la cursuri, anchetatorii au pornit imediat căutările. Suspectul a fost găsit și le-a declarat anchetatorilor că le-a spus asta colegilor pentru că nu avea chef să meargă la serviciu. Oamenii legii l-au găsit și pe fiul bărbatului și au stabilit că totul a fost o alarmă falsă.

Individul locuiește în cartierul Henri Coandă și a divorțat de soția sa. În urma separării, băiețelul de cinci ani a rămas în grija lui și fetița în grija mamei. Individul ar avea probleme psihice și a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare. De asemenea, copilul a ajuns în custodia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Bărbatul nu va fi amendat de oamenii legii, deoarece nu el a alertat autoritățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7704 secunde