CRIMA DE LA METROU / Primele rezultate ale necropsiei victimei

708
CRIMA DE LA METROU / Primele rezultate ale necropsiei victimei - ciucualinaionela-1513165374.jpg
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. Medicii legiști au stabilit că tânără de 25 de ani care a fost împinsă pe linia de metrou, la stația Dristor I, de Magdalena Șerban, a murit din cauza leziunilor craniene și faciale puternice suferite după ce a fost lovită de garniture de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul Național de Medicină Legală, scrie libertatea.ro


Medicii legiști au primele rezultate ale necropsiei tinerei în vârstă de 25 de ani care a murit la metrou, după ce a fost împinsă pe linie de Magdalena Șerban. Acestea vor fi trimise procurorilor Parchetului Tribunalului București și ofițerilor de la Serviciul Omoruri, care anchetează crima de la stația de metrou Dristor 1. Medicii au prelevat probe pentru analize de laborator, rezultatele acestora urmând să fie trimise anchetatorilor și adăugate la dosarul cauzei.


"Tânăra a suferit leziuni puternice craniene și faciale, incompatibile cu viața", au spus, pentru Libertatea, sursele citate.

Mama și mătușa fetei, care locuiesc într-un sat din județul Dolj, au plecat spre București, pentru ridicarea de la Institutul de Medicină Legală a trupului neînsuflețit al tinerei.


Alina Ionela Ciucu a murit marți, după ce a fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reușit să scape. Din păcate, fata de 25 de ani a murit sub privirile șocate ale celor din jur.

Criminala de la metrou a fost depistată la câteva ore de la comiterea faptei, în zona magazinului Unirea. Cei care au abordat-o au fost polițiști îmbrăcați în civil, care au rugat-o să îi însoțească la secție pentru "a lămuri câteva aspecte", fără a-i spune despre ce este vorba. Ostilă, Magdalena Șerban nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus "Sunteți niște derbedei", au declarat pentru Libertatea surse judiciare. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă, asasina s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută după câteva ore, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde