"Să le cadă pe cap viața mea în familie celor care au copii și mai fac alți bebei" / Criminala din stația de metrou nu putea avea copii! Acesta este motivul crimei!

4244

Articole recomandate



Incidentul de la stația de metrou Dristor, unde o tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă pe calea ferată, ia o turnură și mai tristă! Se pare că tânăra era însărcinată, iar acest fapt i-a adus moartea!






Atacatoarea sa, Șerban Magdalena, se pare că nu putea avea copii, după cum a scris chiar ea în mai multe mesaje postate pe Facebook! Ura pe femeile care aveau copii se vede din cuvintele folosite de femeie în mesajele de pe rețeaua de socializare.


 "Să vă cadă soarta mea pe cap în familia voastră ,la toți care ați văzut fotografia mea a organului meu ,vă blestem să-l vedeți la copiii voștri care o să-i nașteți wc de femei ce sunteți din UE". "Să le cadă pe cap viața mea în familie celor care au copii și mai fac alți bebei", sunt doar două dintre mesajele femeii. "Să vă facă doctori la operație infecție și malpraxis. Amin", mai scria femeia care spunea că este în greva foamei de 400 de ore!



Criminala din stația de metrou Dristor nu putea avea copii! Avea o malformație la organul genital

Se pare că femeia a fost violată de fratele ei mai mare pe când avea doar câteva luni, iar coșmarul ei a continuat pentru mulți ani. Tot din postările sale, femeia spune că avea o malformație la organul sexual, iar din această cauză nu putea avea copii.


sursa articol: fanatik.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3694 secunde