CRIMĂ în Ferentari: Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în inimă

553
CRIMĂ în Ferentari: Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în inimă - crima-1348917937.jpg
Un elev în vârstă de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din cartierul bucureștean Ferentari, după ce au fost înjunghiați de un tânăr, în urma unui conflict spontan, informează Poliția Capitalei.

Potrivit Mediafax, primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au găsit un un adolescent în vârstă de 16 ani rănit în zona inimii, aflat în stare de inconștiență, și un altul, de 17 ani, cu o tăietură la braț. Medicii au încercat timp de aproape o oră să-l resusciteze pe cel rănit grav, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii Serviciului Omoruri au declanșat o anchetă și au stabilit că, în jurul orei 3.00, cei doi, care sunt elevi, s-au certat cu un tânăr care, la un moment dat, a scos un briceag și i-a lovit pe amândoi.

Băiatul rănit la braț a fost transportat de ambulanță la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Potrivit anchetatorilor, rana nu i-a pus viața în pericol, însă acesta se află încă în stare de șoc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Bătrân omorât în bătaie
Pagina a fost generata in 0.3722 secunde