Crimă sau sinucidere la Istria?

1190
Crimă sau sinucidere la Istria? - fantana1-1312911290.jpg

Crimă sau sinucidere? Acestea sunt variantele pe care merg anchetatorii în cazul unui bărbat de 43 de ani, din Istria, care a fost găsit mort, într-o fântână.
Ceea ce a ridicat numeroase semne de întrebare polițiștilor a fost faptul că locuința bărbatului, în care locuia singur de ani de zile, era răvășită. Văzând toate acestea, oamenilor legii le-a încolțit, firește, în minte, varianta unei crime. Numai că, pe parcursul cercetărilor și audierii martorilor, polițiștii au ajuns să presupună că toate stricăciunile din casă ar fi fost făcute de chiar bărbatul găsit mort în fântână, după care el a ales să-și pună capăt zilelor.
Anchetatorii spun că Nicolae Nistor, de 43 de ani, locuia singur, nu a fost niciodată căsătorit, nu avea vreun loc de muncă, el lucrând ca zilier, prin sat, atunci când se ivea ocazia.
Oamenii din Istria spun că Nicolae ar fi avut ceva probleme de sănătate, motiv pentru care ar fi ales să-și pună capăt zile-
lor.
Polițiștii nu abandonează însă, deocamdată, varianta unei crime. Ei trebuie să lămurească dacă nu cumva acesta ar fi fost victima unei tâlhării, după care agresorii l-au aruncat în fântână.
Cadavrul a fost transportat la morgă, medicii legiști urmând să efectueze necropsia și să stabilească din ce motive a murit bărbatul de 43 de ani.
Între timp, investigațiile polițiștilor, la fața locului, vor continua, pentru a strânge orice probă care să susțină una dintre ipotezele pe care merg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde