CRIMĂ ȘOCANTĂ. Bărbat ucis pentru bani și bijuterii

280
1
CRIMĂ ȘOCANTĂ. Bărbat ucis pentru bani și bijuterii - fondcriminalist11422899637-1473761900.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat o femeie, urmărită internațional de autoritățile din Grecia, pentru complicitate la omucidere și la tâlhărie.


"La data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat, în Ghimbav, o femeie de 37 de ani, care era urmărită internațional. Pe numele acesteia, autoritățile judiciare din Atena au emis mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la omucidere și la tâlhărie. Pentru depistarea femeii, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.", potrivit Poliției Române. 


Cea în cauză este bănuită că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi sustras bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani. 


Femeia a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea ei pentru 24 de ore și va fi prezentată azi Curții de Apel Brașov pentru confirmarea mandatului european. 


Comentează știrea

costica
13 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Cea mai mare oportunitate din lume! Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0469 secunde