Crimele de la Caracal. Procurorii cer 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă

309
Crimele de la Caracal. Procurorii cer 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă - dinca-1655393733.jpg

Articole de la același autor

Procurorii cer 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, care a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. Criminalul şi-ar putea afla sentinţa în data de 12 august, a anunţat Tribunalul Olt.


Procesul în care Gheorghe Dincă a fost judecată pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, a ajuns la final. Tribunalul Olt a anunţat, joi, că termenul stabilit pentru deliberare şi pronunţare în acest dosar este 12 august.

La termenul precedent, Tribunalul Olt a decis să respingă cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de Tudoriţa Măceşanu prin avocatul său de a dispune înlăturarea infracţiunii de omor calificat reţinută prin actul de sesizare a instanţei cu privire la Alexandra Măceşanu.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT în ianuarie 2020.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţa DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă, cel care a răpit fetele, dar şi la Ştefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe una dintre ele. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4437 secunde