Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scoasă la vânzare

214
Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scoasă la vânzare - masina-1592909542.jpg
Familia Luizei Melencu contestă la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule aparținând lui Gheorghe Dincă, unul dintre ele fiind chiar autoturismul pe care Dincă l-ar fi folosit pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, potrivit Agerpres.


Contestația a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie și se va judeca marți, în prezența inculpatului Gheorghe Dincă și a familiei Luizei Melencu.


Mama Luizei Melencu a declarat presei că mașina cu care ar fi fost răpită adolescenta - un autoturism Renault Megane gri - este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi și că vânzarea acesteia ar urmări "mușamalizarea cazului".


Potrivit anunțurilor de licitație postate pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, sunt scoase la vânzare un autoturism nefuncțional, evaluat la 1.033 lei, și o furgonetă nefuncțională, evaluată la 5.017 lei, ambele având interiorul demontat și deteriorat, iar locul de predare este orașul Drăgănești-Olt.


Autoturismul este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitația se desfășoară în perioada 22 - 24 iulie.


O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparținut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitația ar urma să se desfășoare în perioada 7-9 iulie.


Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpați din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracțiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) și Ștefan Risipițeanu (pentru infracțiunea de viol).


Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu - în locuința sa din Caracal.


Dincă și Risipițeanu se află în Penitenciarul Craiova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde