Criminal eliberat din închisoare acum sparge locuințe în Constanța

239

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 4 Constanța au prins, azi noapte, în jurul orei 3,00, doi bărbați și o femeie, suspectați de comiterea mai multor furturi din locuință. Cei trei tocmai spărseseră două boxe, aflate la subsolul unui bloc de pe strada Dezrobirii, zona Big și cărau bunurile, în niște saci de rafie, când au fost surprinși de polițiști. 
Cei trei au fost duși la secție și identificați ca fiind Ionel C., de 34 de ani, din Călărași, Vasile Gabriel D., de 21 de ani, și Cica O., de 35 de ani. Toți trei au antecedente penale, ei fiind închiși în trecut pentru diverse fapte. Astfel, Ionel C. s-a eliberat la începutul lunii august din penitenciar, unde a petrecut 11 ani: nouă pentru crimă, iar doi pentru furt. Concubina lui, Cica O. a fost anchetată penal pentru furturi din societăți comerciale, iar amicul lor este în prezent anchetat în alte dosare penale pentru complicitate la furt. 
Cei trei au recunoscut comiterea furtului și au susținut că au făcut-o "de foame". Aceștia au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2873 secunde