Criminal în serie, reținut la 20 de ani de la dispariția primei victime

151
Criminal în serie, reținut la 20 de ani de la dispariția primei victime - criminalisti13249165341397577263-1397577583.jpg

Articole recomandate

Presupusul criminal în serie supranumit "Mâncătorul de femei" a fost reținut la 20 de ani de la dispariția primei sale victime. Vasile Lavric este bănuit de uciderea a trei femei, iar procurorii au descoperit pe proprietatea sa rămășițe umane. 


Rădăuțeanul s-a căsătorit la 18 ani cu prima sa soție. La scurt timp, a fost condamnat pentru viol. A stat trei ani după gratii. După ce și-a ispăși pedeapsa, soția l-a părăsit. Câțiva ani mai târziu, fosta nevastă a lui Lavric a murit într-un accident rutier.


A doua soție a suspectului a făcut infarct la numai 21 de ani. În 1993, mecanicul auto s-a căsătorit cu Nicoleta Iordache. După doi ani de căsnicie, cumnata lui Lavric în vârstă de 16 ani era de negăsit. Soacra presupusului criminal susține că Lavric este responsabil pentru evaporarea adolescentei.


Ulterior, Vasile Lavric a mai pus ochii pe o altă soră de-a soției sale. De această dată era vorba despre Ramona, de numai 13 ani.
La numai 14 ani, proaspăta amantă era deja mamă. Testul ADN solicitat de soacra rădăuțeanului confirmau întreaga poveste. În anul 2005, soția legitimă, Nicoleta dispare. Lavric a susținut tot timpul că nevasta l-a părăsit. După incident, Lavric s-a consolat cu Ramona, cumnata și amanta sa. Însă noua consoartă nu a rezistat mai mult de trei luni după care nimeni n-a mai văzut-o. Soacra lui Lavric este convinsă că bărbatul este responsabil de toate cele trei dispariții. 


Sursa: www.b1.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.333 secunde