CRIMINAL LA 18 ANI / Tânăr din Eforie Nord, dus la arestare

544
CRIMINAL LA 18 ANI / Tânăr din Eforie Nord, dus la arestare - catuse1349474688-1355237438.jpg
La doar 18 ani, a ajuns să fie dus în fața instanței de judecată sub acuzația de omor calificat. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Eforie Nord, pe nume Sebastian Marius Costache, acuzat că a lovit un o piatră în cap un alt bărbat, de 22 ani, care ulterior a decedat. Totul a pornit de la un incident banal, petrecut în toaleta unui bar din localitate, între doi tineri. Cei doi și-au chemat prietenii în ajutor, printre aceștia aflându-se, pe de o parte, victima Andrei Soroceanu, din Agigea, și agresorul, Sebastian Marius Costache. Cele două grupuri s-au luat la bătaie, iar la un moment dat Costache a luat o piatră de mari dimensiuni de pe stradă și l-a lovit cu putere în cap pe tânărul din Agigea. 

În urma incidentului, victima a căzut inconștientă la pământ, a fost transportată la spital în stare comatoasă, iar astăzi, la orele prânzului, a murit.

"Incidentul s-a petrecut în jur de miezul nopții, în plină stradă, dar nu a durat foarte mult, pentru că nu au știut multă lume ce s-a întâmplat acolo. Dacă suspectul nu ar fi luat piatra de pe stradă pentru a lovi victima, poate nici nu s-ar fi auzit de această bătaie. Ceilalți tineri implicați au răni minore, un ochi învinețit etc", a declarat procurorul Zafer Sadîc, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Suspectul urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Actual : Jurnalist ucis cu gloanțe în Caucaz
Pagina a fost generata in 1.7003 secunde